TILAAMALLA TUOTTEITA VERKKOKAUPASTAMME HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT.


1. Tilaaminen ja asiakkuus

Tilataksesi tuotteita Verkkokaupassamme, sinun tulee antaa meille seuraavat tiedot

  • nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, maksutiedot sekä muut tarpeelliset pyydetyt tiedot;
  • olla vähintään 16-vuotias ja/tai
  • olla käyttämäsi voimassaolevan maksu- tai luottokortin luvallinen haltija.

Kaikkien alaikäisten tai vajaavaltaisten, millä tarkoitetaan tässä yhteydessä myös 16 vuotta täyttäneitä, ja jotka soveltuvan lain mukaan ovat alaikäisiä tai vajaavaltaisia, tulee käydä nämä ehdot läpi vanhempiensa tai edunvalvojansa kanssa sekä saada vanhempiensa tai edunvalvojansa hyväksyntä näille ehdoille ja tuotteiden tilaamiselle ennen tuotteiden tilaamista.

Silloin, kun tuotteiden tilaajana toimii yritys, yksityisen tai julkisen sektorin asiakas, vastaa yritys siitä, että Verkkokaupasta tilauksen tehnyt yrityksen edustaja on oikeutettu solmimaan sopimuksen tuotteiden hankinnasta ja toimituksesta yrityksen puolesta. Yritys on vastuussa kaikista tilauksista ja muista toimista, jotka tehdään yrityksen y-tunnusta käyttäen.

Kuulo-Auris Oy ei vastaa mistään sellaisista vahingoista, joita saatat kärsiä paikkansa pitämättömien tietojen johdosta. Tuotteen tilaaja on vastuussa Verkkokaupassa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä.

Henkilötietojen käsittelyyn soveltuvat tietosuojaselosteessa esitetyt periaatteet. Henkilötietojen ja maksutietojen välittäminen tapahtuu suojattua yhteyttä käyttäen.

Kuulo-Auris Oy varaa oikeuden hyväksyä kaikki Verkkokaupan asiakkaat ennen toimitusta.


2. Tilausten käsittely ja sopimuksen syntyminen

Vastaanotettuamme tilauksenne verkkokaupastamme lähetämme teille sähköpostitse tiedot, jotka sisältävät tilaamienne tuotteiden tiedot ja avaavat ajanvarauskalenterin. Tämä sähköposti ja suoritettu maksu on tosite ostoksestasi. Suosittelemme, että säilytätte sen mahdollista jatkokäyttöä varten. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tehtyä tilausta, erityisesti epätavallisen tilauksen tai tilauksen, jota mielestämme ei ole tehty vilpittömässä mielessä.


3. Tuotteet ja toimitus 

Ostamalla tuotteen Verkkokaupastamme olette oikeutettu käyttämään palvelun varausjärjestelmässä varaamanasi aikana tai aikoina Kuulo-Auris Oy:n toimipisteessä.

Kuulo-Auris Oy ei takaa tuotteen saatavuutta Verkkokaupassa tai sitä, että Verkkokauppa on keskeytyksittä saatavilla. Kuulo-Auris Oy varaa oikeuden ilman vastuuta tai aiempaa ilmoitusta muuttaa, keskeyttää tai lakkauttaa minkä tahansa tuotteen myynnin Verkkokaupassa.

Koulutus- ja seminaaripalveluissa Kuulo-Auris Oy pidättää oikeuden perua koulutuksen 14 vrk ennen tapahtuman alkua, mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi. Tätä ennen hankittuja matkalippuja ei korvata. Osallistuja voi puolestaan perua osallistumisensa kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutuspäivää ilman kustannuksia, tämän jälkeen Kuulo-Auris Oy perii ilmoittautuneelta täyden maksun.


4. Hinnat ja maksutavat

Tuotteesta kulloinkin veloitettava hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta, joka vahvistetaan tilauksen vastaanottokuittauksessa sekä tilausvahvistuksessa. Mikäli hinta on kirjoitusvirheen tai muun sellaisen johdosta ilmoitettu virheellisesti, ei virheellinen hinta sido Kuulo-Auris Oy:tä.

Kuulo-Auris Oy voi halutessaan muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta. Muutettuja hintoja sovelletaan hintojen muutoksen jälkeen tehtyihin tilauksiin.

Palvelutuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (milloin kyse on arvonlisäverollisesta palvelutuotteesta) ja muut soveltuvat verot. Terveyspalveluiksi luettavien tuotteiden tai palveluiden ostohinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (ALV 0%).

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Verkkopankkimaksut sekä erikseen Verkkokaupassa ilmoitetut korttimaksut.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii CheckOut Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. CheckOut Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. CheckOut Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Kuulo-Auris Oy:hyn.

CheckOut Finland Oy

Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00 €/min+pvm)

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa CheckOut Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Ajanvaraus vahvistetaan ajanvarausjärjestelmässä valitsemalla vapaista ajoista. Ajanvarauspalvelun tarjoaa Microsoft Bookings.


5. Peruutusoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa palvelutuotetta koskeva sopimus ilmoittamalla siitä peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla Kuulo-Auris Oy:lle viimeistään 14 päivän kuluttua palvelua koskevan sopimuksen tekemisestä eli kun olette vastaanottaneet tilausvahvistuksen. Silloin, kun olette pyytäneet suorittamaan tilatun palvelun ennen peruuttamisajan päättymistä ja palvelu on suoritettu ennen peruuttamisajan päättymistä, peruuttamisoikeutta ei ole.


6. Reklamaatiot

Reklamaatiot Kuulo-Auris Oy palveluiden käyttöön ja sisältöön liittyvissä asioissa voi toimittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@auris.fi.

Reklamaatiot hoidetaan ensisijaisesti sähköpostitse. Silloin, kun tuotteen ostaja on kuluttaja, Kuulo-Auris Oy vastaa tuotteen myyjänä tuotteiden virheellisyydestä kuluttajasuojalain 5 luvun mukaisesti.


7. Ylivoimainen este

Kuulo-Auris Oy ei vastaa viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu Kuulo-Auris Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota Kuulo-Auris Oy ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksentekohetkellä tai/ja, jonka seurauksia Kuulo-Auris Oy ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.


8. Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin ehtoihin ja Verkkokauppaan sekä tehtyihin kauppoihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Kuluttaja-asiakas voi saattaa kauppaa koskevan riidan, jota ei saada neuvotteluteitse ratkaistua kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi, www.kuluttajariita.fi.

Lisäksi kuluttajalla/tilaajalla on oikeus saattaa riita-asia käräjäoikeuden ratkaistavaksi, joko Kuulo-Auris Oy:n kotipaikan tai oman asuinpaikkasi kotipaikan käräjäoikeuteen. Yritysasiakkaan on saatettava riita-asia käräjäoikeuden ratkaistavaksi Kuulo-Auris Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.


9. Yhteydenotot

Jos teillä on Verkkokauppaa, tuotteita tai tuotteiden tilaamista ja toimitusta koskevia kysymyksiä, otattehan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@auris.fi