Tinnitus CBT-jatkokäynti 1 kpl
Tinnitus CBT-jatkokäynti 1 kpl

Tinnitus CBT-jatkokäynti 1 kpl

160,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

Yksilöllinen CBT-jatkokäynti

Tinnitus CBT-jatkokäynti sisältää yhden jatkotapaamisen (kesto noin 60 minuuttia). Huomioithan, että tinntius CBT-hoito sisältää ensikäynnin lisäksi yhteensä viisi jatkokäyntikertaa, jotka voit maksaa yksittäin tästä tai suoraan viiden kerran pakettina (tinnitus CBT-paketti)

Tinnitus CBT-paketti on kattavin tuotteemme tinnituksen ja ääniyliherkkyyden hoitoon. Ensimmäisessä tapaamisessa psykologimme arvioi, onko CBT-hoitomenetelmä soveltuva ja voidaanko sitä jatkaa. Tinnitus CBT-hoito on intensiivinen hoitojakso, jonka aikana opit useita yksilöllisiä keinoja tinnituksen ja ääniyliherkkyyden haasteiden hallintaan. Tapaamisten välillä harjoitteita viedään arkeen kotitehtävien avulla. Tapaamiset voidaan sopia myös etäyhteydellä toteutettaviksi. 


Huomio! Varaa ensin yksi CBT-tapaamiskerta verkkokaupastamme (tuote Tinnitus CBT - ensikäynti), jonka jälkeen voit ostaa tästä yksittäiset jatkotapaamiset tai koko tinnitus CBT-paketin (5 tapaamiskertaa)

Varmistathan ennen hoitoon hakeutumista lääkäriltäsi tai hoitavalta taholta, että mahdolliset kuuloon tai pääalueen vakaviin diagnoosiin viittaavat on poissuljettu.

Arvostelut 0 arvostelua